Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.50 secunde)
Înca 700 de mii de români cu vârsta sub 35 de ani sunt asteptati sa semneze adeziunea pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat.Mai sunt doar sapte zile în care se poate opta pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat, în caz contrar, cei cu vârste sub 35 de ani vor fi distribuiti aleatoriu unuia dintre administratorii autorizati, pierzând astfel oportunitatea de a lua o decizie personala asupra viitorului lor financiar.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Nokia a anuntat astazi inceperea productiei de dispozitive mobile in cadrul fabricii sale de la Cluj. ... Decizia de a amplasa noua fabrica Nokia in Romania a fost anuntata in primavara anului 2007 si reflecta cererea crescuta de dispozitive mobile pe pietele din Europa de Est si Africa.
Numarul inmatricularilor de autoturisme din Romania a crescut in februarie 2008 cu 37,1% fata de perioada similara a anului trecut atingand valoarea de peste 21.400 de unitati inmatriculate, a anuntat Asociatia Producatorilor Europeni de Automobile (ACEA).Cresterea semnificativa a inmatricularilor de autoturisme este valabila si pentru primele doua luni din acest an, cand numarul acestora a crescut cu 35,6% de la 37.556 la 50.918.
Autoritatile competente au avertizat mediul de afaceri ca, în cazul în care nu sunt depuse la timp declaratiile lunare catre pensii, angajatorii risca amenzi si sanctiuni.
253.000 de lei, aceasta este valoarea "ajutorului" acordat in acest an de la bugetul asigurarilor de somaj si care va conduce la nasterea de noi locuri de munca.
Reprezentantii marilor lanturi hoteliere au anuntat ca orasele mari din Romania sunt din ce in ce mai atractive pentru piata hoteliera, dar au solicitat dezvoltarea unei infrastructuri adecvate pentru atragerea unui numar cat mai mare de turisti si oameni de afaceri.
Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati care vor participa in 2008 la Programul "Rabla", cel mai mare numar de autoturisme fiind alocat marcilor Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki.Potrivit listei producatorilor, importatorilor si distribuitorilor autorizati, inscrisi in programul de stimulare a innoirii parcului auto national in 2008 si validati, in sedinta de vineri, a Comitetului de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu, cel mai mare numar de autoturisme a fost aprobat pentru marcile Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki - cate 3.199 de autoturisme.
Infrastructura feroviara, aflata intr-un stadiu avansat de degradare, necesita, in perioada 2009-2020, investitii anuale de 700 de milioane de lei, per total 8,4 miliarde de lei, fonduri care ar putea fi alocate de la bugetul de stat, potrivit Ministerului Transporturilor.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Un numar de 12.304 cadre didactice din intreaga tara vor primi de la 1 iulie un spor la salariu de 25 la suta drept gradatie de merit pentru activitatea lor, potrivit ordinului aprobat recent de Ministerul Educatiei pentru acordarea acestor premii pe anul in curs.
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Un numar de 14 societati hoteliere de pe litoral s-au inscris pana in prezent la programul "O saptamana la mare", derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) in perioada 1-15 septembrie, acestea punand la dispozitie peste 1.500 de locuri de cazare."Perioada de derulare a programului este de 1-15 septembrie ti are scopul de a incuraja turittii romani sa iti petreaca vacantele in Romania, fapt pentru care FPTR a decis facilitarea petrecerii concediilor pe litoral, la tarife foarte mici, a unui numar cat mai mare de turitti", se arata intr-un comunicat al FPTR.
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
Pe platoul din incinta Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta a avut loc ieri festivitatea de absolvire pentru promotia 2008 a acestei prestigioase institutii de invatamant superior militar, precum si pentru absolventii din acest an ai Scolii de Maistri a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu".
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
Doar putin peste jumatate din numarul firmelor din Galati sunt active, iar problemele cu care se confrunta patronii IMM-urilor sunt atat de natura manageriala, dar au legatura si cu forta de munca calificata, care in prezent lipseste.
google-analytics.com